Örebro Musikevent

Jätteduktiga killar i studion, hur kul som helst!
-- Cornelia Adamsson, 28

Våra Tjänster

Här på Örebro Musikevent erbjuder vi flera olika tjänster och events, perfekt för både Svensexor, Möhippor och företagsevent!

Kontakta oss

Så vad väntar du på? Vi tycker helt enkelt att du hör av dig till oss om du vill boka in ett event eller har några frågor, så kan vi se över vilka alternativ skulle kommer passa just er! Självklart är vi flexibla med tider och kan skräddarsy erat event efter era önskemål!

mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Martin Jacobson
(Bokningsansvarig)
tel: 070 333 46 93

Karaoke och event i Örebro

Örebro Musikevent erbjuder ett gäng roliga tjänster och events perfekta för er svensexa eller möhippa men även för företagsevent, kickoff eller fest! Vi sätter stort värde i att Ni ska ha en så trevlig och rolig stund med oss som möjligt. Titta runt på sajten och se vad som erbjuds och hör sen av er! Vi kan självklart skräddarsy ett event utefter era önskemål.

Karaoke

En ständig klassiker!  Perfekt för er svensexa, möhippa, kickoff, fest eller företagsevent, eller födelsedagskalas som är en ökande trend i studion.

Songwriting Express

Vår alldeles unika tjänst där du och din grupp får sätta er ner under tidspress i en professionell inspelningsstudio och tillsammans med en begåvad producent och ljudtekniker skriva och spela in en hel låt på bara tre timmar!

Skräddarsytt

Du kanske har väldigt specifika tankar om hur du vill utnyttja vår studio och våra duktiga producenter till ditt event? Vi är öppna för förslag!

Uthyrning

Ja du läste rätt! Inom kort kommer Örebro Musikevent även att jobba med uthyrning av Ljus och Ljudutrustning för ditt företagsevent, fest, föreläsning, nyårstal eller vad det än är du pysslar med!


Copyright © Örebro Musikevent 2012 | Website by Martin Jernberg | Admin

Örebro Musikevent | Slöjdgatan 29, 703 63, Örebro | tel: +46 70 333 46 93 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.