Örebro Musikevent

Songwriting Express var galet kul, Martin Jacobson är ett geni!
-- Kalle Scheer, 17

Våra Tjänster

Här på Örebro Musikevent erbjuder vi flera olika tjänster och events, perfekt för både Svensexor, Möhippor och företagsevent!

En eventservice i Örebro – i studiomiljö

Rovljud Studios

Örebro Musikevent är en fest- och eventverksamhet som är baserad kring musikstudion "Rovljud" på holmen i Örebro. Till vardags så är studion en upptagen plats för professionell musikproduktion av alla de slag, men igenom Örebro Musikevent så erbjuds unika aktiviteter för ert företagsevent, kickoff, möhippa, svensexa, födelsedag, överraskningsfest och liknande! Det som gör vår verksamhet unik är att vi huserar i en riktig inspelningsstudio med begåvade producenter och ljudtekniker – något som tar ditt event till nya höjder, nya upplevelser och ger er det där lilla extra.

 


 

Hör av er!

Tveka inte att höra av er om ni har några funderingar. Vi är väldigt flexibla med tider och anpassar alla event efter era önskemål, dessutom är vi vansinnigt trevliga att ha att göra med! Vi hörs!

mail:  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Martin Jacobson
(Bokningsansvarig)
tel 070 333 46 93

Hitta hit!

Vart finns vi någonstans egentligen? Örebro Musikevent är baserat på Rovljud Studios på Holmen i Örebro. Parkering finns nära till hands.

Besöksadress:
Slöjdgatan 29
703 63 Örebro

Klicka för karta


Copyright © Örebro Musikevent 2012 | Website by Martin Jernberg | Admin

Örebro Musikevent | Slöjdgatan 29, 703 63, Örebro | tel: +46 70 333 46 93 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.