Örebro Musikevent

Jätteduktiga killar i studion, hur kul som helst!
-- Cornelia Adamsson, 28

Våra Tjänster

Här på Örebro Musikevent erbjuder vi flera olika tjänster och events, perfekt för både Svensexor, Möhippor och företagsevent!

Kontakta oss

Så vad väntar du på? Vi tycker helt enkelt att du hör av dig till oss om du vill boka in ett event eller har några frågor, så kan vi se över vilka alternativ skulle kommer passa just er! Självklart är vi flexibla med tider och kan skräddarsy erat event efter era önskemål!

mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Martin Jacobson
(Bokningsansvarig)
tel: 070 333 46 93

Karaoke och event i Örebro

Songwriting Express

Vår alldeles unika tjänst där du och din grupp får sätta er ner under tidspress i en professionell inspelningsstudio och tillsammans med en begåvad producent och ljudtekniker skriva och spela in en hel låt på bara tre timmar!

Har du någonsin drömt om att bli en riktig artist? Att få skriva och producera världshitar som letar sig upp på alla världens listor? Det här är nog vår mest uppskattade aktivitet och så vitt vi vet helt unik i sitt slag! Du och din grupp skriver tillsammans med någon av våra begåvade producenter och låtskrivare en helt egen låt som ni sedan producerar i vår professionella inspelningsstudio. Det finns dock en hake! – allting ska vara gjort på tre timmar - och klockan tickar snabbt iväg! En unik upplevelse som är perfekt för er svensexa, möhippa, fest, kickoff, fest eller företagsevent!

Våra producenter kan självklart plocka fram allt från stråk-orkestrar till syntar och flyglar i vår studiodator, men någon av er kanske spelar ett instrument? Vem vill lägga gitarrsolot?! Vem vill sjunga? Det brukar bli tre intensiva timmar och när allt är klart så blev det antingen pannakaka av alltihop, eller kanske en internationell hit?  ...men oftast hamnar det någonstans mittemellan!

Tips: Det brukar vara bra att ha någon idé om ungefär vilken typ av låt ni vill göra, vilken genre. På så sätt så kan vår producent förbereda studion på lämpligt sätt! 

Priser

I priset ingår tre fasansfullt roliga timmar i studion inklusive mixning och mastring! Ni får 1st CD med slutresultatet men även en webblänk med er där alla kan ladda ner resultatet så fort de kommer hem!

  • Songwriting Express: 2900:- / session (3 tim) (inkl. moms)

Ni är välkomna att höra av er om ni har några frågor!


Copyright © Örebro Musikevent 2012 | Website by Martin Jernberg | Admin

Örebro Musikevent | Slöjdgatan 29, 703 63, Örebro | tel: +46 70 333 46 93 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.