Örebro Musikevent

Songwriting Express var galet kul, Martin Jacobson är ett geni!
-- Kalle Scheer, 17

Våra Tjänster

Här på Örebro Musikevent erbjuder vi flera olika tjänster och events, perfekt för både Svensexor, Möhippor och företagsevent!

Kontakta oss

Så vad väntar du på? Vi tycker helt enkelt att du hör av dig till oss om du vill boka in ett event eller har några frågor, så kan vi se över vilka alternativ skulle kommer passa just er! Självklart är vi flexibla med tider och kan skräddarsy erat event efter era önskemål!

mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Martin Jacobson
(Bokningsansvarig)
tel: 070 333 46 93

Karaoke och event i Örebro

Karaoke

Kareoke

En ständig klassiker!  Perfekt för er svensexa, möhippa, kickoff, fest eller företagsevent, eller födelsedagskalas som är en ökande trend i studion.

Hos oss blir karaoken inte bara att vråla in i en mikrofon. Ni får coachning av en riktig producent och resultatet blir inspelat med den krispigaste av professionell utrustning. Här kan ni lita på att en otränad stämma kommer fram i all sin underbara genans och att de som på riktigt hyser artist-drömmar kan få en ordentlig chans att visa vad de går för. Alla är välkomna att göra sitt bästa, eller sitt värsta! Ni vågar väl?

Så här går eventet till: Ni som arrangerar eventet väljer ut 1-2 låtar på förhand till den tilltänkta sångaren/sångerskan. Om man är fler som vill sjunga, t.ex. en företagsfest, så kan man självklart köpa hem fler låtar. För dessa tillfällen gäller annan prissättning beroende på hur många som ska sjunga. När ni anländer till studion för ert event så får sångaren/sångerskan höra låtarna och öva lite på texten. Sedan är det dags för inspelning! Vi tar låten så många gånger det är roligt och tiden räcker till. Övriga deltagare kan vara med och sjunga kör i refrängen om man vill. När vi spelat in allt så mixar teknikern ihop ett resultat medan ni minglar lite i studion och sedan lyssnar vi på resultatet och ni får en webblänk till de färdiga låtarna och en CD om man vill. 

Priser

I priset ingår ca 1,5 timme i studion inklusive mixning samt 1st CD med slutresultatet! Ni får även en webblänk med er där alla kan ladda ner resultatet så fort de kommer hem!

  • Karaoke: 1900:- / session (inkl moms)

Ni är välkomna att höra av er om ni har några frågor!


Copyright © Örebro Musikevent 2012 | Website by Martin Jernberg | Admin

Örebro Musikevent | Slöjdgatan 29, 703 63, Örebro | tel: +46 70 333 46 93 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.